5 Dieettips waarmee Victoria’s Secret Angels in shape blijven

Als je denkt dat de Victoria’s Secret Angels alleen maar gezegend zijn met goede genen, dan heb je het mis. De modellen...

Lees ook

Als je denkt dat de Victoria’s Secret Angels alleen maar gezegend zijn met goede genen, dan heb je het mis. De modellen staan dag in, dag uit in de sportschool én moeten zich aan een streng dieet houden, willen ze met killer abs op de befaamde catwalk paraderen. Benieuwd hoe de Angels een strak lichaam behouden? Diëtiste Vanessa Packer – die de modellen precies voorschrijft wat ze moeten eten – geeft vijf tips:

Eat like an Angel

1. Eet havermout als ontbijt
Dit ontbijt zorgt ervoor dat de Victoria’s Secret-modellen voldoende energie hebben voor alle zware sportsessies die de rest van de dag volgen.

2. Drink groene sapjes na je ochtend work-out
Vanessa raadt aan dagelijks een sapje te drinken. Let wel, het is niet de bedoeling dat een sapje je maaltijden vervangt. Maar zolang het sapje vol met groene groenten zit, is het de makkelijkste manier om een salade na het sporten naar binnen te werken.

3. Vermijd suiker
Ben je een Victoria’s Secret-model? Dan is het vanzelfsprekend dat je suiker uit je leven verbant.

4. Kook je eigen eten
Door eten te bestellen, ben je sneller geneigd snel en meer te eten. Ook kunnen de maaltijden ingrediënten bevatten die niet zo voedzaam zijn en de huid van een Victoria’s Secret-model niet veel goeds doen. Vooral junk food is de vijand van een glazende huid.

5. Verban niet alles uit je leven
Om ineens helemaal geen koolhydraten meer te eten, is volgens Vanessa ook weer niet nodig. Je moet alleen zorgen voor de juiste balans. “Ik geloof in balans. Ik geloof dat je moet luisteren naar wat je lichaam wil. Dat je begrijpt wat je nodig hebt en dat je niet alleen eet om het eten.”

Lees ook: Victoria’s Secret showt het echte lichaam van een model

Bron: Cosmopolitan, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook