Vrouw zet Twitter op z’n kop met foto van ‘vier’ vingers

Ze had waarschijnlijk nooit gedacht dat haar foto op Twitter zo snel viral zou gaan. Twitteraar Larose419, oftewel Vicky...

Lees ook

Ze had waarschijnlijk nooit gedacht dat haar foto op Twitter zo snel viral zou gaan. Twitteraar Larose419, oftewel Vicky, maakte een foto van haar nagels, die ze net had laten doen bij de nagelstyliste. Maar het kiekje ging niet viral door de gelakte nagels, maar om een wel heel bijzondere reden.

Huh…

Op het eerste gezicht valt het niet zozeer op, maar al snel vroeg iemand zich af waarom ze maar vier vingers had? Al snel volgde er meerdere reacties en iedereen was in de ban van de foto, maar vooral wat er nou met haar vingers aan de hand was.

Trucje

Vicky besloot om duidelijkheid te geven en twitterde haar ‘trucje’ waardoor het net leek alsof ze vier vingers had. Het was een grapje tussen Vicky en haar vrienden en ze had dan ook niet verwacht dat het zo’n groot ding zou worden. Daarmee leek ze een echte trendsetter te zijn, want al snel kwamen foto’s van mensen die het trucje uitprobeerden.

En, heb jij het tijdens het lezen van dit artikel al geprobeerd?

Lees ook: Dit is de populairste kleur nagellak volgens Pinterest

Bron: The Mirror Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook