Plastisch chirurg transformeert zijn vrouw

Als je niet helemaal happy bent met je uiterlijk en je man plastisch chirurg is, dan is het natuurlijk aantrekkelij...

Lees ook

Als je niet helemaal happy bent met je uiterlijk en je man plastisch chirurg is, dan is het natuurlijk aantrekkelijk om het één en ander aan jezelf te laten veranderen. Philip Craft nam zijn vrouw Anna de afgelopen elf jaar flink onder handen en veranderde haar tot in zijn ogen de perfecte vrouw. En hij is nog lang niet klaar…

Bevalling

In eerste instantie wilde de 43-jarige Anna niets van het voorstel van haar man weten om zichzelf door hem te laten behandelen. Na de bevalling van haar tweede zoon in 2005 veranderde ze toch van gedachte. “Ik merkte gewoon dat mijn lichaam niet meer hetzelfde was. Toen ik Philip een keer op werk hielp, zag ik al die 60-jarige vrouwen met een perfect lichaam de kliniek uitlopen.” Op dat moment dacht Anna ‘Waarom ook niet? Ik wil me weer goed voelen’.

Aandacht

Nu, zo’n 11 jaar later, is ze een andere vrouw. Ze kreeg door de jaren heen een borstvergroting, liposuctie, bilimplantaten, taille- en buikcorrectie en botox. Volgens haar man Philip zou Anna nu weer volop aandacht krijgen en wordt ze vooral op het strand met bewondering aangekeken. “Na de zwangerschap begon alles een beetje te hangen, dus heb ik het allemaal rechtgetrokken.” Bekijk de foto’s hier.

Lees ook: Gepeste vrouw ondergaat extreme transformatie

Bron: US Weekly Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook