Zo zien de kinderen van Linda de Mol er nu uit

Terwijl Linda de Mol jaren geleden nog met haar kinderen voor de camera’s poseerde en we ze daar nog als peuter en baby...

Terwijl Linda de Mol jaren geleden nog met haar kinderen voor de camera’s poseerde en we ze daar nog als peuter en baby zagen, zijn de kids inmiddels niet zo klein meer. Julian (19) en Noa (17) zijn all grown up!

Buiten de schijnwerpers

Aangezien Linda haar privéleven en televisiecarrière goed gescheiden weet te houden, zien we haar kinderen dan ook niet vaak in de publiciteit verschijnen. Toch nam ze zoon Julian en dochter Noa twee jaar geleden mee naar de première van Gooische Vrouwen 2 en kregen we even te zien hoe de twee flink gegroeid waren.

Julian studeert momenteel aan het Conservatorium in Amsterdam, waar Linda overigens een ‘nederig’ stulpje voor hem wist te scoren van ruim negen ton. Het optrekje telt vier slaapkamers en een badkamer. Noa trekt daarentegen gewoon nog bij Linda in huis en wil voorlopig graag hockeyster worden. En trotse moeder staat helemaal achter die keuze. “Dat heeft niets met mijn vak te maken, dus ik hoop dat het zo blijft”, aldus Linda. Benieuwd hoe de twee er nu uitzien? Je ziet het hieronder.

Lees ook: Zó ziet de echte dochter van Ludo en Janine eruit

Toen

2011

2014

Nu

Julian (eerste van links) en Noa (tweede van links)

Bron: Beau Monde, AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws