Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Snooki is slanker dan ooit

Nicole Polizzi, beter bekend als Snooki, heeft de afgelopen jaren hard aan haar lichaam gewerkt. De Jersey Shore-ster dook de sportschool in en ging gezonder eten. Iets wat duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. De moeder van twee ziet er beter uit dan ooit en showt via Instagram trots haar strakke lichaam.

Ophef over foto van Geordie Shore’s Marnie

Dat Marnie niet vies is van een beetje bloot, is geen geheim meer. Maar is ze dit keer te ver gegaan? De Geordie Shore-ster deelde gister namelijk een wel hele pikante foto van zichzelf en daar waren fans absoluut niet blij mee. Op het beeld is te zien dat Marnie volledig naakt in de douche poseert, zwoel in de camera kijkt en nauwelijks iets aan de verbeelding over laat. Haar volgers vonden dat ze dit keer de grens over is gegaan en geen zelfrespect heeft… Wat vind jij? Bekijk ‘m hieronder:

Yolanthe gaat los op meidenavond

Yolanthe heeft zich flink uitgedost voor een avondje uit met haar vriendinnen. Voor de gelegenheid trok de brunette een sexy outfit aan, met onder andere een behoorlijk laag uitgesneden, doorschijnende top. Ook lijkt de vrouw van profvoetballer Wesley Sneijder het erg naar haar zin te hebben. Op een filmpje dat gedeeld werd door een van haar vriendinnen is dan ook te zien dat ze flink met haar kont staat te schudden op de muziek

Bron: Intouch Weekly, Mirror, Show, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws