Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Troian Bellisario getrouwd

De Pretty Little Liars actrice is dit weekend met Suits-acteur Patrick J. Adams in het huwelijksbootje gestapt in Santa Barbara. Er waren zo’n 200 gasten aanwezig en de foto’s liegen er niet om!

Tour van Kanye West wordt niet hervat

Er gingen geruchten dat Kanye West zijn Saint Pablo-tour in januari 2017 zou hervatten, maar dat is niet het geval. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd. Kanye werd in november opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis nadat hij op het podium een break down kreeg.

Ryan Reynolds entertainer van het jaar

Ryan Reynolds is tijdens de uitreiking van de Critic’s Choice Awards 2016 gekozen tot entertainer van het jaar. Verder kreeg Alec Baldwin een prijs voor zijn parodie op toekomstige president Donald Trump en kreeg Kate McKinnon de award voor beste actrice in een comedyshow. De film Deadpool werd uitgeroepen tot beste komedie van het jaar en Natalie Portman kreeg de prijs voor beste actrice voor haar hoofdrol in de film Jackie. De musical La La Land werd tot beste film uitgeroepen en meerdere acteursprijzen gingen naar het drama Moonlight.

Laatste nieuws