Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe en Wesley emotioneel op social media

Yolanthe en Wesley Sneijder-Cabau wonen en werken in Istanbul. Dat het daar de laatste tijd niet bepaald rustig is,...

Yolanthe en Wesley emotioneel op social media

Yolanthe en Wesley Sneijder-Cabau wonen en werken in Istanbul. Dat het daar de laatste tijd niet bepaald rustig is, blijkt wel uit de vele nieuwsberichten rondom meerdere aanslagen. De twee leven erg mee met alle slachtoffers, maar vergeten ook zeker andere landen niet.

Emotioneel

In de Syrische stad Aleppo is het op dit moment alles behalve rustig. Het sterrenkoppel realiseert zich maar al te goed dat niet iedereen het zo ‘goed’ heeft als zij en zijn dan ook erg emotioneel over de toestanden. Op Instagram schrijft de brunette bij haar foto: “Laten we zoveel helpen als we kunnen en bidden voor de verloren zielen over de hele wereld.”

Broers en zussen

Hoewel de presentatrice het kort maar krachtig houdt, kiest Wesley ervoor om een iets langer stuk bij de hartverscheurende foto die hij plaatste te schrijven. “Laten we werken aan een betere wereld en een veilige plek voor iedereen. We zijn allemaal broers en zussen waar we ook wonen of vandaan komen. Help God of laat God ons helpen. Wees aardig en reik je hand uit naar degene die het nodig hebben. Een persoon kan niet de wereld redden maar wel een verschil maken”. Het stel is zichtbaar aangeslagen en probeert op deze manier hun steentje bij te dragen.

Lees ook: 'The Afghan Girl' is inmiddels 30 jaar ouder

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP