Exclusief! Yolanthe: ‘Ik ga niet zeggen dat het alleen over rozen ging’

2016 was een bijzonder jaar voor Yolanthe Sneijder-Cabau. Niet alleen omdat ze voor Reunited de wereld over reisde,...

2016 was een bijzonder jaar voor Yolanthe Sneijder-Cabau. Niet alleen omdat ze voor Reunited de wereld over reisde, maar ook omdat het haar eerste volle jaar als moeder was.

Slapeloze nachten

“Als ik terugkijk, was het natuurlijk prachtig, ik ben zo verliefd op hem. Maar ik ga niet zeggen dat het alleen maar over rozen ging. Je hebt slapeloze nachten, de borstvoeding liep niet meteen heel makkelijk en in het begin is het gewoon een poppetje dat nog niks kan, dus je bent alleen maar aan het verzorgen. Hoe meer je elkaar leert kennen qua geur, uiterlijk en trekjes, hoe meer je van elkaar gaat houden. Xess heeft inmiddels al echt een eigen karaktertje en het is zo’n lief en sociaal kindje.”

Ontslagen nanny’s

In de Turkse media ging het verhaal dat Yolantje al drie nanny’s had ontslagen. “Ik vind dat heel grappig, want ik heb nog nooit een nanny gehad. We hebben er bewust voor gekozen om het zelf te doen. Ik heb het geluk dat ik veel lieve zussen en vriendinnen heb die me hebben bijgestaan als ik moest draaien.”

Post-baby body

Al snel na de bevalling zat de brunette alweer strak in haar vel. “Dat is niet helemaal waar. Ik was die kilo’s inderdaad weer snel kwijt, maar alles was wel zachter en slapper en ik had ineens ook cellulite”, vertelt ze. “Die eerste periode wilde ik ook alleen maar bij Xess zijn, mijn hoofd stond echt niet naar trainen. Pas na een maand of drie ben ik weer mijn best gaan doen.”

Baby nr. 2?

Kunnen we in 2017 een broertje of zusje voor Xess verwachten? “Ik zou nooit zeggen: ‘Ik wíl een tweede kindje’, eerder: ‘Als het ons gegund is.’ Maar ja, daar heb ik wel alles voor over.” Dat het de vorige keer niet makkelijk ging, daar probeert ze zich niet al te druk om te maken. “We laten het gewoon gebeuren, ik kan de gedachte dat het misschien weer niet zo makkelijk gaat nu wel loslaten. We leven ons leven en we zien wel. Ik ben nog niet op het punt dat ik denk: ik moet nu weer naar een dokter om mezelf te laten checken. Het kan de tweede keer ook zomaar ineens wél goed gaan.”

Het hele interview lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel!

Lees ook: Yolanthe en Wesley emotioneel op social media

Laatste nieuws