Uitslag finale Expeditie Robinson voor sommigen al bekend

Na wekenlang voor de buis te hebben gezeten, was het gisteren dan eindelijk zover. In de spannende finale van Expeditie...

Na wekenlang voor de buis te hebben gezeten, was het gisteren dan eindelijk zover. In de spannende finale van Expeditie Robinson vochten finalisten Dio, Bertie en Thomas voor de winst. Toch was voor sommige fans de finale minder spannend dan anders, aangezien RTL de onthulling van de finale per ongelijk al op hun YouTube-kanaal had geplaatst.

Oeps, foutje!

Ondanks het weinige eten op het eiland, slapeloze nachten en de vermoeidheid, wisten de drie kandidaten toch de finale te halen. Zoals altijd wordt de onthulling van de finale vanaf de tv-studio uitgezonden, maar helaas wisten sommigen al voor de aflevering wie de grote winnaar van dit seizoen was.

Winnaar

“Door een technische fout heeft er korte tijd een fragment online gestaan dat de uitslag onthult. Dit fragment is direct verwijderd, nadat het ontdekt werd. Wij betreuren dat dit gebeurd is”. Op de beelden was te zien hoe Bertie de laatste finaleproef wist te winnen en daarmee de winnaar van Expeditie Robinson is. En hoewel het voor sommigen dus geen verrassing meer was, zijn veel mensen in Nederland blij met de uitslag. De boerin werd als publiekslieveling gezien, aangezien ze op dag één al werd weggestemd naar afvallerseiland. En dat ze er dan ook nog eens met de winst vandoor gaat, is toch wel heel erg knap.

Lees ook: Dave Roelvink verklapt Expeditie Robinson-geheim

Bron: RTL Nieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws