Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Jennifer Lopez en Drake vierden samen oud en nieuw

De twee postten afgelopen week al een foto van hen samen en er verscheen ook een filmpje waarbij de twee het meer dan gezellig hebben. Het zier ernaar uit dat de zangeres als een blok voor de jongere rapper is gevallen en het is dan ook niet geheel vreemd dat de twee samen oud en nieuw vierde. Ook maakte de zangeres bekend eerder al haar optredens rondom de feestdagen af te zeggen om met haar familie te kunnen zijn. Toch zat J.Lo afgelopen weekend niet op de bank met haar kids, maar woonde ze een optreden van de rapper in Las Vegas bij. Volgens bronnen ging het stel er rond half drie vandoor en liepen ze hand in hand de club uit. Is DraLo dan nu echt hét nieuwe showbizzkoppel?

‘Optreden Mariah Carey ging expres mis’

Het optreden van de zangeres tijdens de jaarwisseling ging niet helemaal zoals gepland. Terwijl er miljoenen naar het optreden van de diva keken, ging er van alles mis. Mariah was zichtbaar gefrustreerd en besloot dan ook om niet verder te zingen slash playbacken. Volgens het team van Mariah is er sprake van sabotage en zou televisiezender ABC het incident met de techniek expres hebben gedaan. ABC ontkent de beschuldiging en beweert dat de zangeres divagedrag vertoonde door een uur voor het optreden niet mee te werken aan een soundcheck en dat er acht versterkers op het podium stonden. Hierdoor had ze volgens hen de muziek prima kunnen horen en gewoon mee kunnen zingen. Zelf lijkt Mariah er niet heel erg mee te zitten. Op Twitter schrijft ze: “Sh*t happens” en grapt ze dat ze hoopt dat ze in 2017 nog vaker de headlines zal halen.

Britney Spears lijkt nieuwe relatie te bevestigen

Ook Britney heeft oud en nieuw niet alleen gevierd. Al sinds november gaan de geruchten dat de zangeres een nieuwe vlam heeft. Het lijkt erop dat Britney het gerucht heeft bevestigd, aangezien ze tijdens de jaarwisseling op haar Instagram een foto met haar vermeende liefde Sam Ashgiri postte. De twee kennen elkaar al wat langer, doordat hij een rol in de clip van het nummer Slumber Party kreeg.

Bron: RTL Nieuws, AD, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws