Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jessie Jazz viert verjaardag
Jessie Jazz is werd zondag weer een jaartje ouder. Samen haar lief Tim Douwsma genoot ze op het zonovergoten Curaçao en aan de foto’s te zien, had ze een onvergetelijke verjaardag.

Humberto Tan op de vlucht

Humberto Tan is op de vlucht geslagen. De heren van StukTV hebben namelijk de jacht op hem geopend.

Na Ronnie Flex, JayJay Boske, Dylan Haegens en rappers Boef en Sjors, is ook Late Night presentator Humberto aan de beurt. In een oranje overal probeert hij Giel, Thomas en Stefan van het populaire Youtubekanaal StukTV te slim af te zijn.

In het programma ‘Jachtseizoen’ proberen Giel, Thomas en Stefan iedere keer een BN’er te ‘vangen’. De voortvluchtige BN’ers mogen geen communicatiemiddelen gebruiken, niet langer dan 20 minuten in een voertuig blijven, hebben geen geld en moeten vier uur uit handen blijven van de heren van StukTV.

Met zijn bekende gezicht zou dat voor Humberto een gevalletje ‘appeltje eitje’ moeten zijn. Maar is dat ook zo?

CHANTAL JANZEN EN ELLEMIEKE VERMOLEN VIEREN VERJAARDAGEN VAN HUN GROTE MANNEN

Wat een feest! Zowel de zoon van Chantal Janzen als die van Ellemieke Vermolen is vandaag jarig. De twee zijn apetrots en delen met hun volgers hoe blij ze zijn op deze grote dag dat beide mannetjes 8 jaar zijn geworden.

Chantal plaatst een kiekje van zoontje James op Instagram. ‘Hij is 8 jaar geworden vandaag. Acht. Best veel. Best groot al. Liefste jongen van de wereld’, schrijft ze erbij. Op de foto is het ventje te zien op vakantie bij een prachtige blauwe zee.

Ellemieke laat Noah zien met een strikje om en een chique hoed op. ‘Wat ben ik je dankbaar dat ik al 8 jaar mama mag zijn! Hou van jou’, schrijft ze erbij.

Patty boos

Patty Brard heeft zich tijdens een vlucht met de Transavia opgewonden over het meenemen van honden op reis. La Brard snapt niet hoe een zwartharige poedel mee mocht in de cabine, terwijl haar eigen hondjes doorgaans nauwelijks in het zicht mogen komen.

Een oplettende lezer van Patty schrijft dat het zou kunnen gaan om een zogenoemde servicehond. ,,Zij mogen gratis mee en hoeven niet in een tas.” Volgens Transavia bestaat inderdaad de kans dat het om een servicehond gaat, zo laat een woordvoerder desgevraagd weten. ,,Het betreft dan bijvoorbeeld een blindengeleidehond of een hond die een getraumatiseerd persoon de vlucht doorhelpt.’

Daarvan is La Brard inmiddels op de hoogte. ,,Zij mogen wel in de cabine bij hun baasje. Met excuses!”, meldt ze Transavia via Twitter.

Laatste nieuws

Zie ook