Taylor Swift reageert op relatie Selena Gomez en The Weeknd

Taylor Swift heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een enorme hekel heeft aan Justin Bieber, maar wat vind...

Taylor Swift heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een enorme hekel heeft aan Justin Bieber, maar wat vindt de Bad Blood-zangeres dan van Selena Gomez’s nieuwste vlam, The Weeknd?

#TheGomez

Het moge duidelijk zijn dat #TheGomez official is, insta official zelfs. Selena postte deze week een video van de Starboy tijdens hun liefdesvakantie op haar Instagramaccount, die ze – gek genoeg – na enkele dagen weer verwijderde. Dat neemt echter niet weg dat de love birds onafscheidelijk zijn. Het nieuws van Selena’s vlam is haar Bad Blood bff ook niet ontgaan, en Taylor is maar wat blij voor de brunette. Althans, dat claimen insiders.

“Taylor steunde Selena zelfs toen ze met Justin Bieber ging, terwijl ze die relatie absoluut niet goedkeurde. En ook nu steunt Taylor haar vriendin weer, nu ze een relatie heeft met The Weeknd”, aldus de bron aan Hollywood Life.

Battle of the brunettes

Gomez hield de gemoederen flink bezig toen ze eerder deze maand zoenend op de gevoelige plaat werd vastgelegd met de Canadese artiest, die eerder met het zusje van Gigi Hadid – ook een van Taylors goede vriendinnen – ging. De intieme foto’s van het nieuwe koppel gingen binnen no time viral, maar de beelden vielen niet in goede aarde bij ex-liefje Bella Hadid. Daar lees je HIER meer over.

Beeld: Twitter, Getty, Bron: The Inquistr

Laatste nieuws