Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Geraldine Kemper siert de cover.Deze week: *...

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Geraldine Kemper siert de cover.

Deze week:

* Meghan Markle heeft dan wel een fijne prins aan haar arm, de keerzijde van het daten met Harry dient zich ook al aan…

* Zelfdoding, verkrachting en mishandeling op Facebook live: het lijkt wel een nieuwe, zeer lugubere trend te worden.

* Volgende week hoort Evelyn van den Heuvel (32) of KLM haar ontslag terugdraait en het ‘aerotoxic syndrome’ als beroepsziekte erkent. Evelyn lijdt waarschijnlijk aan deze vliegtuigziekte en heeft KLM aangeklaagd.

* Ze neemt nooit een blad voor de mond en niets is haar te gek bij BNN. Precies daarom houden wij zo van Geraldine Kemper (27). Herkent ze haar eigen quotes?

* Eén op de drie Amsterdamse vrouwen voelt zich weleens geïntimideerd door onbekende mannen. In Brussel is straatintimidatie al strafbaar. Daar kunnen daders een boete krijgen van 250 euro. Willen we dat in Nederland ook?

* Het mannelijke plussizemodel is in opkomst! De Nederlandse AJ Buitendijk (31) werd onlangs ontdekt. Modellenbureau Euromodel strikte hem meteen.

* Eén op de tien kinderen in Nederland zou een andere vader hebben dan hij of zij denkt. Zo ook de jongste zoon van Ellen (33).

* De klassiekers, de gaafste accessoires én de mooiste nieuwkomers van dit seizoen op een rij.

* Haartrends: Roségoud, karamel blond, granny grey, roestig koper of smokey lilac: krijg je al zin in een nieuw voorjaarstintje?

* Trek in die calorierijke snack komt echt niet altijd door gebrek aan discipline. Reken af met deze en andere veroorzakers van trek.

* Bezoek de kleine zusjes van Amsterdam, Londen en Parijs. Minstens zo leuk, en nog grotendeels onontdekt. Grazia selecteerde alvast de must visit hotspots in deze tien steden.

Laatste nieuws

Zie ook