Rihanna reageert op zwangerschap Beyoncé

Gisteravond zette Beyoncé heel de wereld op zijn kop door via Instagram bekend te maken in blijde verwachting te zijn va...

Lees ook

Gisteravond zette Beyoncé heel de wereld op zijn kop door via Instagram bekend te maken in blijde verwachting te zijn van een tweeling. Heel Hollywood feliciteerde de zangeres, waaronder Rihanna. Het is geen geheim dat de twee niet altijd de beste vriendinnen zijn geweest, maar haar reactie op Bey’s zwangerschap laat zien dat het weer helemaal koek en ei is.

Bad blood

In 2015 brak de hel los toen RiRi twitterde: “Since we spilling tea… Beyoncé, I fucked your husband… BOOM!” De tweet werd direct verwijderd en het is tot op de dag van vandaag nog steeds niet bekend of de zangeres het bericht ook daadwerkelijk zelf de wereld in slingerde. Toch lijkt er tussen de twee sterren geen bad blood meer te zijn, want Rihanna liet via Instagram weten erg blij te zijn voor de zangeres en hubby Jay Z.

Felicitatie

“Zo enthousiast over dit nieuws!!! Gefeliciteerd Beyoncé en mijn grote broer Jay!”, schrijft de Bitch Better Have My Money-zangeres. Daarmee lijkt de ‘ruzie’ tussen de diva’s voorgoed verleden tijd te zijn.

Lees ook: Moeder Beyoncé dolblij met babynieuws

Bron: Hollywood Life Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook