Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Verspreiden foto’s en filmpjes Patricia Paay zeer strafbaar

Afgelopen maandag deed de zangeres aangifte bij de politie, omdat iemand zonder haar toestemming seksueel getinte foto’s en filmpjes het internet op zou hebben geslingerd. De blondine liet aan De Telegraaf al weten diep geschokt te zijn. “Ik heb nooit iemand toestemming gegeven dit soort beelden te maken, laat staan te verspreiden. Het is zeer strafbaar wat hier gebeurt en daarom heb ik in overleg met mij advocaat besloten officieel aangifte te doen”, aldus La Paay.

Gisteren liet strafrechtadvocate Marielle van Essen in RTL Boulevard weten dat het verspreiden van de beelden strafbaar is en je hiervoor zelfs vervolgd kan worden. Mocht je de beelden dus om wat voor reden dan ook in handen krijgen, is het niet geheel onbelangrijk om te weten dat je deze dus niet moet verspreiden.

Roxeanne Hazes en vriend enorm gelukkig tijdens première

Gisterenavond vond de première van de Amerikaanse film Fifty Shades Darker in Amsterdam plaats. De zangeres nam voor het eerst haar vriend Erik Zwennes mee. Erik vindt het in ieder geval geweldig. “Kijk nou! Als je hier naast mag lopen, dat is toch prachtig”. Uiteraard worden er ook wat spannende vragen aan het stel voorgelegd. “Ik heb heel erg lang heimelijke verlangens naar deze man gehad. Mijn doel is nu bereikt om hem voor me te winnen”. Erik laat op zijn beurt weten ook al een tijdje een crush op Roxeanne te hebben. “Als je elkaar dan eindelijk vindt en echt de jouwe mag noemen, dat is prachtig”. Roxeanne sluit het interview nog af met wat lieve woorden voor haar eigen Mr. Grey. “Hij is de meest lieve en meest mooie persoon die ik ooit heb ontmoet in mijn leven. En ik mag hem gelukkig de mijne noemen en daar ben ik heel erg dankbaar voor”, aldus een verliefde Roxeanne.

Johnny de Mol en Anouk van Schie geveld door de griep

Het koppel zit goed in de lappenmand. Johnny en Anouk hebben de griep en kunnen even aan niets anders denken dan een heerlijke bank om op uit te rusten. Aangezien de twee het allebei te pakken hebben, kunnen ze dan net zo goed samen op de bank relaxen. Toch lijkt de voormalige Kus-zangeres een voorkeur voor haar trouwe viervoeter te hebben en zal de presentator het even moeten doen met zijn dekentje. Gelukkig is Johnny er bijna vanaf, zo schrijft hij op Instagram. “Nog een klein beetje ziekjes… einde in zicht! Wat is nou de beste tip tegen de griep?”. Ook laat de Reis van je Leven-presentator weten nu al super veel zin in de zomer te hebben.

Kim Feenstra verklapt slaapkamergeheimen

Naast Roxeanne en haar vriend waren ook Kim en haar schoonzus Maria Tailor aanwezig bij de première van Fifty Shades Darker. Als het model vertelt dat ze eigenlijk geen heimelijke verlangens heeft, onderbreekt modeontwerpster Maria haar om te vertellen dat Kim best een beetje kinky is. “Ik ben wel kinky inderdaad, maar ik heb niets te klagen in mijn leven. De meeste mensen weten dat ik wel een beetje kinky ben, dus het boeit me ook niet zo”. Sister in law Maria laat weten dat haar heimelijke verlangens gewoon geheim blijven.

Bron: Weekend, Shownieuws, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook