Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en deze week siert Josje de cover.Deze week:*Een hev...

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en deze week siert Josje de cover.

Deze week:

*Een hevig be-bumpte Beyoncé maakte vorige week bekend dat ze een tweeling verwacht. Ontkennen was geen optie meer, al een tijdje wees alles op gezinsuitbreiding.

*De wereld staat in brand. Dus spreken de sterren zich in groten getale uit tegen de beslissingen van president Trump.

* De winst van ‘merkfamilie’ Beckham mag dan wel zijn gegroeid naar vijftig miljoen, Vic kampt met haar imago, de kids werken niet mee en David is zijn rol als kartrekker ook wel zat. What’s going on?

* Opeens is ze overal: vlogger Nienke Plas (30). Ze is het gezicht van het nieuwe RUMAG- videoplatform. Grazia sprak haar. “Het voelt verdomd lekker.”

*Het Doet Zo Zeer, de documentaire die schrijfster Heleen van Royen maakte over haar demente moeder, laat de bijzondere en moeilijke kanten van dementie zien. Iets waar ook Merel (27) dagelijks mee te maken heeft.

*Het eerste of ciële beeld van Ocean’s Eight is er, en ook met een andere acteerklus staat Rihanna fel in de spotlights. RiRi gaat hard.

* Supermarkten in NY zijn een klasse apart. En de Whole Foods komt met iets wel heel luxe: de Produce Butcher.

* Josje Huisman (30) is stoer, sexy en independent. Ze heeft geen man nodig om een happy Valentijn te vieren, maar tegen dit knappe viertal zegt zij geen ‘nee’. Herkent ze zich in deze powerquotes?

*Illustrators zijn de nieuwe darlings van de grote modemerken. Verwonderlijk is het niet, want op Instagram liken en delen we hun kunstwerken volo

* Geen tijd vrij maken voor elkaar is killing voor je relatie. YouTube-ster Koen Brouwer (25) bedacht een plan om dit te voorkomen: hij neemt zijn vrouw elke week mee uit. Dit zijn de beste 39 dates, weet hij uit ervaring. Lees en leer.

Natuurlijk lees je nog veel meer fashion-, beauty-, lifestyle- en showbizznieuws dus: het it while it's hot!