Vrouw ontvangt cadeau, komt er dan achter van wie het is…

Het was een aangename verrassing voor Pauline O’Neill toen ze thuis overspoeld werd met leuke cadeautjes. De 34-jarige v...

Lees ook

Het was een aangename verrassing voor Pauline O’Neill toen ze thuis overspoeld werd met leuke cadeautjes. De 34-jarige vrouw kon haar geluk niet op toen er ook nog een lief kaartje bij zat. Tot ze ontdekte wie de cadeaus naar haar toe had gestuurd…

Cadeaus

Toen ze een pakket met badolie, body scrub, een bruisbal en een lip scrub thuis bezorgd kreeg, was ze toch wel benieuwd welke lieve man haar dit gestuurd had. Wat bleek? Ze had de producten aan zichzelf cadeau gedaan. “Hé jij daar, je verdient een traktatie. Ik hoop dat dit je laat ontspannen en je ervan kan genieten. Veel liefs van jezelf #redwinemademedoit”, stond op het kaartje.

Ze vertelt: “Ik was echt stomverbaasd. Ik dacht echt dat het niet waar was en logde in om mijn bankgegevens te bekijken. Er stond inderdaad een bedrag bij van producten van Lush.”

Kaartje

Pauline had zichzelf in een dronken bui wat fijne verzorgingsproducten cadeau gedaan. “Ik drink bijna nooit aangezien ik erg klein ben en dus snel aangeschoten ben. Maar de laatste tijd drink ik hier en daar weleens een wijntje.” De fles dure rode wijn die ze voor Kerst cadeau kreeg, werd op een eenzame vrijdagavond opengetrokken. “Ik was van plan om maar één glas te drinken, maar uiteindelijk ging de hele fles leeg.”

Hilarisch!

Lees ook: Meisje weet niet wat ze ziet nadat vriend dronken thuiskomt

Bron: The Mirror Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook