Zo gaat het nu met ‘Ik vertrek’-stel Theo en Jolanda

In het nieuwe seizoen van Ik vertrek is te zien hoe Theo en Jolanda hun woning in Emmeloord inruilden voor een nieu...

Lees ook

In het nieuwe seizoen van Ik vertrek is te zien hoe Theo en Jolanda hun woning in Emmeloord inruilden voor een nieuwe leven in Gambia. Het stel opende in hun nieuwe woonplaats een pannenkoekenrestaurant en de twee waren dan ook dolgelukkig. Tot er in het land een politieke crisis uitbrak.

Droom

Het stel heeft jarenlang gebikkeld in een donker kantoor en het beginnen van een restaurant in Gambia was dan ook een droom die uitkwam. De twee begonnen vol goede moed aan hun nieuwe avontuur en waren vastberaden om de lokale bevolking te trakteren op ‘karakterpannenkoeken’. Toch viel het hen in eerste instantie een beetje tegen. Zo moesten ze vooral heel erg wennen aan de werkmentaliteit van de Gambiaanse bevolking en het was voor hen dan ook vaak maar de vraag of het personeel wel kwam opdagen.

Inmiddels gaat het weer wat beter in het land en ook met hun pannenkoekenzaak. “Het toerisme trekt weer aan en op de strip is het ook drukker”, vertelt Theo. Het Nederlandse stel moest twee weken de deuren van hun pannenkoekenrestaurant sluiten, maar zijn inmiddels weer open.

Lees ook: Drama voor ‘Ik Vertrek’-stel Jeroen en Marleen

Bron: Lindanieuws.nl, AD Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook