Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ex Roxeanne Hazes weer gelukkig in de liefde

Het lijkt erop dat Nick van Delft opnieuw de liefde gevonden heeft. De ex van Roxeanne Hazes zou als een blok gevallen zijn voor Denise. De twee deelde gisteravond allebei een foto van een romantische etentje bij de Harbour Club in Amsterdam. “Lucky me”, schrijft de blondine bij het kiekje. Ook Nick kon het niet laten om flink wat hartjes in het bijschrift te delen.

Dit vinden de Temptation Island-vrijgezellen van Rick Brandsteder

De Temptation Island verleiders en verleidsters waren heel duidelijk als het gaat om wat ze van de andere deelnemers vinden, maar hoe zit het met de presentatoren? In een filmpje wat recent online verscheen geven de vrijgezellen hun ongezouten mening over de looks van Rick Brandsteder.

Mariah Carey bevestigt relatie met Bryan Tanaka

Het heeft even geduurd, maar Mariah Carey heeft nu dan eindelijk toegegeven dat zij en achtergronddanser Bryan Tanaka een relatie hebben. Dat deed de 47-jarige zangeres op een subtiele manier in een interview met de Associated Press.

“Ik ben meestal van ‘ik houd er echt niet van om te praten over mijn privéleven’, omdat dat is wat ik normaal altijd deed en het echt werkte voor een minuut, een tijd geleden. Ik voel me er gewoon niet comfortabel bij om te praten over mijn privéleven. Mogen we dat privé houden? Mijn vriend en ik houden daar niet zo van”, vertelt ze in het interview.

Jessie Jazz deelt pikant filmpje

Jessie Jazz was niet voor niets Miss Nederland 2015 en is niet bang om dat de laten zien. Afgelopen zondag deelde ze een pikant filmpje, waarin te zin is dat ze in haar lingerie in een pannetje roert en een knopje thee drinkt.

Toch viel de video op Instagram niet bij iedereen in de smaak. “Stomste video ooit”, reageert een volger. “Ja want ik roer ook altijd in lingerie in lege pannen”, schrijft een andere volger onder het beeld.

Bron: Show, HLN, Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws