Waarheid achter de komkommer in zaal na ‘Fifty Shades Darker’

Het zaalpersoneel van de Hayden Orpheum Cinema in Australië wist niet wat ze aantroffen na een voorstelling van&nbs...

Lees ook

Het zaalpersoneel van de Hayden Orpheum Cinema in Australië wist niet wat ze aantroffen na een voorstelling van Fifty Shades Darker: een komkommer! De foto ging viral en da’s maar goed ook. De ‘dader’ heeft namelijk bekend.

Mysterie

That awkward moment wanneer je een komkommer vindt in de filmzaal na een Fifty Shades-voorstelling”, las de tweet die het bioscoopcomplex uit Sydney de wereld in slingerde. De mysterieuze komkommer ging heel het web over. Wie had er een komkommer in de zaal achtergelaten? En wat had deze persoon precies met die komkommer gedaan? Tja, daar waren natuurlijk een hoop spannende theorieën voor bedacht. Maar er hoeft nu niet meer gespeculeerd te worden, want de persoon achter de daad heeft zich gemeld.

Just kidding

De 17-jarige Taryn meldde zich bij de Australische Kyle and Jackie O Show. Zij en haar vriendinnen zaten achter de ‘vergeten’ komkommer. Een prank gone wrong, zoals ze zelf beschrijft. “Dus we gingen naar de film, een paar vriendinnen en ik. We gingen langs de supermarkt om snacks voor tijdens de film te kopen. Toen zagen we dat de komkommers maar $2 waren en besloten: deze deal kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan; we kopen deze komkommer, nemen hem mee naar de bios, doen ermee wat we willen en laten hem dan achter als verrassing”, vertelt ze. “Het was een grap. We hebben niks met de komkommer gedaan, maak je geen zorgen.” Dat de grap viral zou gaan, hadden ze natuurlijk nooit verwacht. “We snapten er niks van. Dat was helemaal niet de bedoeling. We wilden het personeel gewoon voor de gek houden.”

Dus, case closed.

Lees ook: Waarvoor verdienen BN’ers billenkoek?

Bron: Cosmopolitan Australia

Laatste nieuws

Zie ook