Temptation Islands Karim haalt keihard uit

Temptation Island maakt ook dit seizoen weer de tongen los, maar niet alle juicy momenten halen de televisie. Zoals de k...

Lees ook

Temptation Island maakt ook dit seizoen weer de tongen los, maar niet alle juicy momenten halen de televisie. Zoals de knallende ruzie tussen Karim en Lisa, op de eerste avond.

Ruzie

“De eerste avond had ik al woorden met Lisa, die een koppel vormt met Merijn. Tijdens de kennismaking op de boot hadden we wat gebabbeld. Ze vergeleek me qua uiterlijk met haar vriend. Toen ik hem een paar dagen later te zien kreeg, bleek dat een aartslelijke vent. Een soort Spongebob met konijnentanden”, begint Karim. Ouch! “Ik was serieus beledigd en dat heb ik haar vaak genoeg gezegd. Daar was ze kwaad om en ze begon te huilen. Na die ruzie begonnen een paar van de andere vrijgezellen te zeuren dat ik hun reputatie omlaag zou halen. Ik heb op het punt gestaan om naar huis te gaan, maar uiteindelijk heeft de producer me kunnen overtuigen om er toch het beste van te maken.”

Over de vrouwen die hij moest verleiden, was hij ook niet bepaald te spreken. “Ik vond ze lelijk. Alleen met Lize kon ik goed opschieten. Ik heb zelfs gevraagd om niet op date te hoeven gaan. Die vrouwen waren daar niet om hun relatie te testen, maar voor de media-aandacht. De vakantie was boven verwachting, de vrouwen waren eronder.” Zo, da’s duidelijke taal.

Lees ook: Temptation Island-kandidaten ‘verlinken’ zichzelf op social media

Beeld: iStockphoto, Bron: Het Belang van Limburg

Laatste nieuws

Zie ook