Zien: Estavana showt babybuik

Eerder maakten Estavana Polman en Rafael van der Vaart bekend in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje samen....

Lees ook

Eerder maakten Estavana Polman en Rafael van der Vaart bekend in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje samen. Inmiddels heeft de handbalster ook het geslacht verklapt, maar een foto van haar groeiende babybuik deelde ze nog niet met haar volgers. Tot nu!

Bump!

De 24-jarige deelt vandaag een foto op Instagram, waarop er al een duidelijk buikje zichtbaar is. Rafael heeft uit zijn huwelijk met Sylvie Meis al een zoon; Damian (10). Estavana zei onlangs in een interview met Grazia dat ze wel jong moeder wil worden, maar dat een baby nog niet aan de orde was. “Ik hou van kinderen en heb altijd gezegd dat ik graag kinderen wil. Ik ben 23 en dat is nog steeds heel jong. Maar ik heb nog maar net een relatie, dus dit is nog niet aan de orde.” Voor nu is het goed zoals het gaat. “We zijn nu heel gelukkig. Maar we staan nog aan het begin van onze relatie. Net zoals in een normale, beginnende relatie doen we gewoon leuke dingen samen.” Hoewel Rafael en handbalster Estavana tot over hun oren verliefd zijn, maakt Estavana duidelijk niet álles voor Rafael over te hebben. Daar lees je HIER alles over.

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook