Tan mom, is that you?

Patricia Krentcil, beter bekend als Tan Mom, werd bekend door haar, jawel, zonnebankverslaving. Maar guess what: ze heef...

Lees ook

Patricia Krentcil, beter bekend als Tan Mom, werd bekend door haar, jawel, zonnebankverslaving. Maar guess what: ze heeft gedag gezegd tegen haar bruine kleurtje.

Transformatie

In 2012 maakte de wereld kennis met Tan Mom, toen ze voor de rechter moest verschijnen. Haar 5-jarige dochtertje verscheen met brandwonden op school en ze werd ervan beschuldigd het meisje mee te hebben genomen onder de zonnebank. Er werd geen bewijs gevonden en dus werd ze vrijgesproken. Nu, bijna vijf jaar later, herken je haar niet meer terug. Ze heeft afscheid genomen van haar zonnebankverslaving.

Nieuwe verslaving

De bezoekjes aan de zonnebank heeft ze echter wel ingeruild voor afspraken bij de plastisch chirurg. Ze onthult per maand zo’n 300 dollar (bijna 265 euro) uit te geven aan botox. “Ik las over celebrities met botox en besefte dat het mij evenveel zelfvertrouwen kon geven zonder mijn huid te beschadigen. Ik kon de resultaten niet geloven”, vertelt Patricia aan InTouch. Naast botox overweegt ze ook een ooglift en een behandeling tegen de schade aan haar huid, wat veroorzaakt werd door jarenlang 20 keer per maand een bezoekje te brengen aan de zonnebank.

Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Kijk mee!

Lees ook: Zonnebankverslaafde laat schokkende beelden zien

Laatste nieuws

Zie ook