Huwelijk Barbie en Michael voorbij

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha en Michael van der Plas. Deze...

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha en Michael van der Plas. Deze week werd bekend dat de twee gescheiden van elkaar leven, Michael in Spanje en Samantha in Scheveningen, en als kers op de taart werd Michael zoenend gespot met een ander. Nu is het hoge woord er eindelijk uit; hun huwelijk is gestrand. Dat bevestigt manager Jake aan RTL Boulevard.

Breuk

Michael is naar Spanje is vertrokken voor een nieuw zomerseizoen in zijn feestcafé in Torremolinos. Barbie voelt zich daar echter niet thuis en is dus achtergebleven in Nederland. “Wat moet ze daar? Ergens gaan zitten met haar kinderen en een satelliet-tv? Ze vindt het geen plaats om haar kinderen op te laten groeien. In Duindorp voelt ze zich thuis, daar heeft ze haar familie zitten. Ze is niet van plan om achter hem aan te reizen”, aldus manager Jake Hampel. “Ze vindt dat hun kinderen, Angelina (4) en Milano (1,5), gewoon in Nederland moeten opgroeien. Ze is nu afhankelijk van de steun van haar ouders. Ik heb tegen Samantha gezegd dat ze zich nu in eerste instantie om haar gezin moet bekommeren. Als het op een scheiding aankomt en zij gaat een éénoudergezin vormen met twee kinderen, dan moet er wat geregeld worden.”

Viva España

Michael blijkt zich opperbest te vermaken met andere vrouwen. Samantha is de afgelopen tijd een paar keer gewezen op filmpjes waarin haar man, waarmee ze al vijf jaar getrouwd is, al flirtend te zien was. “Hij ontkent dat er echt iets is gebeurd, maar de roddel en achterklap is snel gemaakt. Zij maakt zich grote zorgen”, zegt Hampel. “Maar: waar er twee kijf hebben, hebben er twee schuld. Het is misschien de prijs van de roem. Ze verdienen aan hun bekendheid, maar de privacy is ver te zoeken. Alles gaat een eigen leven leiden. En dat is misschien niet handig als je twee jonge kinderen hebt om op te voeden.”

Bron: RTL, AD

Laatste nieuws