Moeder geschokt door tekening zoontje

Een Britse moeder wist niet wat haar overkwam toen ze een tekening van haar zoon onder ogen kreeg. De kleine man bracht...

Lees ook

Een Britse moeder wist niet wat haar overkwam toen ze een tekening van haar zoon onder ogen kreeg. De kleine man bracht de dag door bij zijn oma, ging flink in de weer met zijn stiften en maakte een mooie kleurrijke tekening van zijn moeder, voor zijn moeder. De jongen zag geen enkel detail over het hoofd.

Meesterwerk

Op het meesterwerk van zijn moeder had hij ook meteen haar vajayjay afgebeeld, haar hárige vajayjay. Toen zijn moeder Kelly de tekening te zien kreeg, zag ze in de eerste instantie niet precies wat het bruine vlak op de tekening moest voorstellen. “Ik vroeg hem wat het bruine moest voorstellen en of het een spin was. Hij antwoordde: ‘nee, dat is jouw vagina.’ Ik denk dan ook dat iedereen meteen snapt wat het bruine dan wél was. Hij heeft nog nooit eerder zoiets getekend. Toen ik het aan mijn man Sean liet zien, kwam hij niet meer bij van het lachen.” Gelukkig zag zij er de humor ook van in. “Je hoeft je niet te schamen als je kinderen hebt. De tekening hangt nu op de schoorsteenmantel. Godzijdank heeft hij deze tekening niet op school gemaakt. Ik zou dan door de grond zakken.” Bekijk HIER en HIER de tekening.

Lees ook: VIDEO: Kinderen verstoren vader tijdens belangrijk interview met BBC

Bron: Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook