Laura Ponticorvo reageert op uitlekken pikante beelden

De wereld van Laura Ponticorvo stortte gisteren compleet in, toen de vlogster erachter kwam dat er seksueel getinte foto...

Lees ook

De wereld van Laura Ponticorvo stortte gisteren compleet in, toen de vlogster erachter kwam dat er seksueel getinte foto’s en video’s van haar waren uitgelekt. Het management van Laura vertelde gistermiddag dat de brunette direct aangifte heeft gedaan. De vlogster zelf deed gisteren haar verhaal bij RTL Boulevard.

Slachtoffer

Het is nog niet eens een maand geleden dat er pikante video’s van Patricia Paay het internet op werden geslingerd of er is alweer een nieuw Nederlands slachtoffer. Laura, die bekend werd van Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, is het slachtoffer van de zogenoemde Fappining 2.0. “Ik werd wakker en ik kreeg allemaal berichten, toen stortte de wereld echt even in voor mij. Het enige waar ik aan denk is dit. Hoe kan dit? Wie zou zoiets doen? Waarom ik? Je vraagt je continu die vragen af, maar vooral dat de mensen die dit doen echt zieke mensen zijn”.

Privé

De brunette heeft dan ook de hele ochtend in tranen gezeten. “Op een gegeven moment begon ik het te relativeren door te praten met mijn vriend en de mensen om mij heen. Toen kon ik het een plekje geven, dacht ik”. Het zit Laura vooral dwars dat mensen zomaar aan haar privé-beelden hebben kunnen komen. “Het feit dat iemand iets heeft gestolen wat van mij was, alléén van mij, daar word ik heel misselijk van. Iedereen die ik vandaag ga aankijken, die heeft het gewoon gezien. Dat wil je gewoon niet, dat is privé”.

De vlogster benadrukt direct aangifte te hebben gedaan en hoopt dat zij het enige slachtoffer blijft. “Ik hoop niet dat er nog mensen na mij komen”, aldus Laura.

Lees ook: Verdachte aangehouden in sekstape-zaak Patricia Paay

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook