Jongen deelt opa’s spaargeld uit aan klasgenoten

Dat je kinderen niet altijd alleen kunt lijken, bewijst een 10-jarig jongetje uit een stad vlakbij Barcelona. De Spanjaa...

Lees ook

Dat je kinderen niet altijd alleen kunt lijken, bewijst een 10-jarig jongetje uit een stad vlakbij Barcelona. De Spanjaard kreeg de schrik van zijn leven, toen hij op de zolder van zijn opa een enorme voorraad spaargeld vond. Dat het uiteindelijk om 10.000 euro ging leek de jongen niet echt door te hebben, want hij nam heel de voorraad mee naar zijn school.

Gul

Voor zijn klasgenoten kwam de Kerstman iets eerder dit jaar, want de jongen gaf al zijn vriendjes een flink pak geld als cadeau. Alle kinderen waren uiteraard dolblij met de gulle gift van hun vriend en sommigen van hen lieten het dan ook met trots aan hun ouders zijn. Niet veel later werd de school gecontacteerd, want hoe kon de jongen in hemelsnaam aan zoveel geld komen?

Gezondheid

Inmiddels had de jongen van de opa ook door dat zijn spaargeld verdwenen was. Al snel had hij door dat zijn kleinzoon verantwoordelijk was voor de verdwijning en hij stuurde alle leerkrachten en ouders een bericht in de hoop zijn geld terug te krijgen. De man sukkelt enorm met zijn gezondheid en zijn spaarpotje was dan ook een belangrijk iets.

Bank

“Ze hadden het geld beter moeten verstoppen, kinderen blijven kinderen, hé”, reageert een vader wanneer hij geïnterviewd wordt door de lokale media. De man zal dan ook wel twee keer nadenken voor hij weet zo’n enorm bedrag in zijn huis bewaard. Hij dacht in eerste instantie dat het niet veilig was om zo’n bedrag op de bank te laten staan, maar daar zal hij nu hoogstwaarschijnlijk wel anders over denken.

Lees ook: Oma van vermiste jongen schrikt zich een hoedje na geluid op zolder

Bron: GVA.be Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook