Temptation Island-verleidster verklapt grootste geheim van deelnemer Merijn

Tijdens de afleveringen van Temptation Island lijken de deelnemers goed met elkaar te kunnen opschieten en leken er dan...

Tijdens de afleveringen van Temptation Island lijken de deelnemers goed met elkaar te kunnen opschieten en leken er dan ook vriendschappen voor het leven te zijn gesloten. Toch lijken ze het eenmaal terug in Nederland en België een stuk minder met elkaar te kunnen vinden. Verleidster Natasja Burgers houdt zich dan ook niet in en haalt hard uit naar Merijn Murk.

Geheim

De 26-jarige verleidster nam het gisteren op voor haar vriendin Saartje Polomé, die in een interview haar frustraties over de boekingen van de deelnemers deed. Volgens haar zouden die allesbehalve eerlijk gaan en zouden onder andere Pommeline en Merijn hier iets mee te maken hebben. Vervolgens zou Merijn weer uit hebben gehaald naar Saartje, wat uiteindelijk weer een reden voor Natasja was om het grootste geheim van Merijn te onthullen.

Emoji’s

Op Facebook uitte ze uitgebreid haar frustraties en liet ze niks van de 24-jarige DJ uit Almere over. Maar daar bleef het niet bij, want ook dingen uit zijn privé-leven moesten het ontgelden. “In plaats van dat je je zo’n zorgen loopt te maken om Saartje haar bankrekening (waar niks mis mee is), kan je beter zorgen dat je alles in je eigen leven goed op rijtje hebt. En je weet donders goed wat ik bedoel”, waarbij ze ook nog wat baby emoji’s plaatste.

Dochter

Al snel gingen de geruchten dat Pommeline, de temptation van Merijn in het programma, nu zwanger was van hem, maar dat werd door Natasja al snel de kop ingedrukt. “Nee, niet van Pommeline. Ze bestaat zelfs al”, reageert ze op de vele reacties onder haar bericht. Uiteindelijk plaatsen meer vrouwen – vermoedelijk vriendinnen van de moeder van het kind – dat Merijn inderdaad een dochter heeft van vierenhalf, maar hij geen contact met haar heeft.

Met haar bericht lijkt Natasja iets te hebben vrijgegeven, wat kennelijk niet voor andermans oren bedoeld was. Maar of het ook zo chic is…

Lees ook: Dit is hoe het er écht aan toe gaat in Temptation Island

Beeld: Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws