De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner openhartig over stalker

Na de overval in Parijs, is de hele familie Kardashian-Jenner voorzichtiger geworden. Toch was het niet de eerste keer dat de familie angstige momenten beleefde. In het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashian vertelt het topmodel over vorig jaar, toen er opeens een onbekende man op haar terrein stond. “Ik kwam ’s avonds thuis en zag opeens een man in mijn straat staan. Ik ben toen gewoon naar mijn huis gereden en bleef in de auto totdat ik zag dat de poort gesloten was. Toen ik mijn auto uit wilde gaan zag ik opeens diezelfde man recht achter mijn auto staan”, vertelt Kendall aan haar moeder en Scott.

Het model raakte vervolgens totaal in paniek. “Hij zei ‘Ik moet met je praten’ en ik antwoordde iets van ‘Nee, je moet gaan’. Ik belde gelijk iemand van mijn vriendengroep en begon te huilen. Ik was echt in paniek”.

Kris Jenner werkt aan animatieserie

Never a dull moment met Kris Jenner. Omdat de momager het nog niet druk genoeg had, werkt ze nu ook aan een animatieserie over haar familie. Niet voor kinderen, maar voor primetime. Ze heeft naar verluidt al een afspraak gehad in Los Angeles waar ze het idee voor een van de grootste productiehuizen in Hollywood heeft gepitcht.

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv) op

Kylie Jenner in paniek na vermoedelijke inbraak

Na de overval in Parijs en de inbraak bij Kendall thuis, leek ook Kylie het slachtoffer te worden van indringers. De 18-jarige belde in paniek momager Kris, toen de alarmen van haar huis afgingen en ze dacht dat iemand wilde inbreken. Hoewel de jongste Kardashian-Jenner telg niet thuis was, was ze doodsbang dat er iets met haar hondje Norman zou gebeuren. Gelukkig bleek het uiteindelijk vals alarm te zijn en kon Kylie weer veilig naar huis.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook