Bijzondere twist in High School Musical 4

Toen er na de derde film van High School Musical bekend werd gemaakt dat er geen nieuwe film meer zou komen, vonden we d...

Lees ook

Toen er na de derde film van High School Musical bekend werd gemaakt dat er geen nieuwe film meer zou komen, vonden we dat stiekem héél erg jammer. Toch lijkt het erop dat er nu, 9 jaar later, wellicht toch een vierde film uit gaat komen.

Wildcats

Hoewel het natuurlijk te gek is dat er weer een nieuwe film aan zit te komen, stiekem waren we toch een beetje teleurgesteld. De vierde film zal namelijk uit een geheel nieuwe cast bestaan. De Wildcats van vroeger zijn uiteraard afgestuurd en eerlijk is eerlijk, het zou ook een beetje raar zijn als ze opeens weer op school zouden zitten.

Troy 2.0

Gelukkig gaan de geruchten dat er een goede vervanger voor Zac Efron – die rol van Troy Bolton op zich nam – is gevonden en zou het zelfs het neefje van Ryan en Sharpay zijn. Uiteraard heeft de nieuwe ‘Troy’ ook zijn crush, alleen zou die in tegenstelling tot Gabriella niet in hem geïnteresseerd zijn.

Wanneer en of dat de film daadwerkelijk zal uitkomen, is nog niet bekend. En hoewel Zac en Vanessa op dit moment niet bepaald on speaking terms zijn, hopen we toch dat ook zij in de film te zijn zijn. Al is het maar een gastoptreden.

Lees ook: Deze High School Musical-acteurs kwamen bij elkaar voor een mini-reünie

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook