Wat onthult de nieuwe poster van Pretty Little Liars?

De laatste tien afleveringen van Pretty Little Liars komen steeds dichterbij. Onlangs werd de poster van de tweede...

Lees ook

De laatste tien afleveringen van Pretty Little Liars komen steeds dichterbij. Onlangs werd de poster van de tweede helft van het laatste seizoen onthuld; reden genoeg voor fans om deze weer eens goed onder de loep te nemen. Want wie is A, a.k.a. Uber A, a.k.a. A.D.?

Mysterieus

Al maanden zijn de die hard PLL fans op zoek naar clues en zijn er zelfs heuse Instagram-accounts ontstaan waarop je alle vermoedens en fan theorieën kunt volgen. Dat is nu de nieuwe poster is verschenen dus niet anders. Op het beeld zien we Aria, Spencer, Hanna, Emily en Alison in een mysterieuze collage. Doordringende bikken, smokey eyes en de tekst ‘Liars to the end’ maken het extra spannend. Of dat de bedoeling is? Natuurlijk. Maar fans die verder kijken, denken ook hints te spotten…

Spoiler alert?

Het vermoeden gaat dat Spencer weleens A.D. zou kunnen zijn. Waarom? Ze is de enige liar die met twee ogen recht in de camera kijkt. Ook lijkt het door de zwarte vlakken om haar hoofd, alsof ze een zwarte hoodie draagt. Puur toeval, of toch een geheim teken?

Vanaf 18 april verschijnen de afleveringen op Netflix in Amerika. Afgelopen week werd ook bekend vanaf welke datum de laatste afleveringen in Nederland op Netflix te zien zijn. Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: Nieuwe theorie opgedoken over wie A.D. is in Pretty Little Liars

Laatste nieuws

Zie ook