Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Heftige onthullingen in nieuwe biografie prins Charles

Aankomende maandag verschijnt er een nieuw onthullend boek over prins Charles, waar Engeland reikhalzend naar uitkijkt. Toch zijn er nu al een aantal heftige details uit het boek bekend gemaakt. Zo claimt schrijfster Sally Bedell Smith in het boek ‘Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life‘ dat Charles gedwongen werd om te trouwen met iemand met een ‘maagdelijke uitstraling’. Volgens een bron is dat de reden dat hij in het huwelijksbootje stapte met Diana. “Hij werd gedwongen om genoegen te nemen met een veel jonger iemand… Het verschil van 12 jaar tussen Charles en Diana bleek onoverbrugbaar.”

Toch zou Charles alleen maar oog hebben gehad voor zijn vroegere liefde Camilla. Diana deed daarom iets drastisch volgens de schrijfster. “Diana liet zichzelf expres van de trap vallen, toen ze drie maanden zwanger was, om de aandacht van Charles te krijgen.”

Bodyguard Justin Bieber valt Uber-taxi aan

Een van de bodyguards van Justin Bieber heeft afgelopen vrijdag in Rio de Janeiro de banden van een Uber-taxi bewerkt met een mes en de bestuurder bedreigd. De taxi reed met vier fans vlak achter de auto van Bieber en vond de bodyguard kennelijk maar niets, meldt Daily Star. De Britse krant publiceerde een aantal foto’s heftige beelden van het incident.

Gigi Hadid haalt 1 april-grap uit met haar fans

Gigi Hadid heeft haar lange lokken afgeknipt en een stuk lichter geverfd. Althans, dat leek zo op haar nieuwste foto op Instagram… Toch liet het model al snel na het posten van de foto in het bijschrift weten dat het een grap is. Haar fan konden daar wel om lachen! “Ik hou van je humor”, zegt een van hen in de reacties. Een ander vindt dat ze zo op haar moeder Yolanda lijkt.

Bron: Nu, Show, Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook