De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Huwelijk Blac Chyna en Rob Kardashian voorlopig van de baan’

Blac Chyna en Rob Kardashian gaan vermoedelijk niet meer trouwen. Dat denkt entertainmentsite TMZ, nadat Kardashians zussen Kim, Khloé en Kourtney met succes hebben voorkomen dat Chyna de achternaam van de familie mag gebruiken.

Chyna wilde na het huwelijk haar naam veranderen in Angela Renee Kardashian. Kim, Khloé en Kourtney zagen dat echter niet zitten en tekenden bezwaar aan. De zussen zijn namelijk bang dat het schade oplevert aan het ‘Kardashian-merk’ en voor verwarring zorgt. Daarnaast beschuldigen ze Chyna ervan “bewust te willen profiteren van de goodwill en populariteit van het Kardashian-merk”.

Zijn Kylie en Tyga dan toch echt uit elkaar?

Kylie Jenner en Tyga hebben wel vaker ups & downs gehad, maar dit keer zou het stel écht een punt achter hun relatie hebben gezet. En niets lijkt minder waar, want het blijft verdacht stil op social media. Dat terwijl de twee normaal gesproken écht alles delen. Zo heeft Kylie sinds Valentijnsdag geen kiekje meer gedeeld met Tyga. Daarnaast liet een bron aan HollywoodLife weten dat de twee niet meer samen wonen en de realityster zou haar (ex)-vriend ook niet hebben opgezocht in zijn nieuwe woning in de Hollywood Hills.

Kendall Jenner deelt het geheim achter haar strakke lichaam

Kendall Jenner werkt hard om haar lichaam strak en gespierd te houden. Ze traint niet alleen in de sportschool, maar ook onderweg, op vakantie en thuis. Op haar blog deelde het model een filmpje waarin ze laat zien welke oefeningen ze doet als ze op die laatste plek is. En fijn: het zijn dertien oefeningen waar je geen ingewikkeld materiaal voor nodig hebt en die je overal kan doen. En nog fijner: de training duurt maar 11 minuten.

Bron: Metro UK, HollywoodLife, RTL, Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook