Zangeres P!nk openhartig over post baby body

Zangeres P!nk is behoorlijk open over haar gewicht na de geboorte van haar tweede kind, Jameson Moon Hart, afgelopen december.

Zangeres P!nk is behoorlijk open over haar gewicht na de geboorte van haar tweede kind, Jameson Moon Hart, afgelopen december. Met haar laatste Instagrampost wil ze dan ook alle nieuwbakken moeders een hart onder de riem steken.

Fit mom

P!nk is 1.60 meter lang en steekt niet onder stoelen of banken dat de weegschaal nu zo’n 73 kilo aantikt. De hot mama werkt hard aan haar postbaby body, maar maakt zich absoluut niet druk om het nummertje dat te zien is op de weegschaal. "Geloof jij dat ik 1.60 lang ben en 73 kilo weeg? Volgens de norm, zou dat me obese maken. Ik weet dat ik mijn doel nog niet heb behaald na baby nummer twee, maar ik ben verdomme niet obese. Ik zit lekker in m’n velletje! Blijf van die weegschaal weg, dames." In februari vertelde P!nk dat ze, zes weken na de bevalling, nog niet in de sportschool te vinden was. "Ik ben normaal, ik bracht veel tijd door met mijn new born en ik heb daar absoluut geen spijt van." We hadden het niet beter kunnen zeggen!

Lees ook: Zo ziet de 4-jarige dochter van P!nk er nu uit

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Bron: Hollywoodlife, Beeld: Instagram

Laatste nieuws