Riverdale-acteur verklapt wie Jason heeft vermoord

Elke fan van Pretty Little Liars was diep teleurgesteld, toen afgelopen zomer bleek dat de serie pas weer in april verde...

Elke fan van Pretty Little Liars was diep teleurgesteld, toen afgelopen zomer bleek dat de serie pas weer in april verder zou gaan. Gelukkig was daar Riverdale om ons zoet te houden. Ondanks de vele gelijkenissen met Pretty Little Liars, is de serie maar wat spannend. En dat vinden de castleden blijkbaar ook…

Geheim

Net zoals bij de inwoners van Rosewood is er ook in Riverdale iemand vermoord, waarvan niemand weet wie de moordenaar is. De acteurs zijn inmiddels op de hoogte gebracht, maar moeten hun lippen nog stijf op elkaar houden. En dat is voor sommigen van hen toch best moeilijk.

Moordenaar

In een interview met WonderCon verklapt de knappe KJ Apa, die in de serie de rol van Archie Andrews vertolkt, dat de moordenaar van Jason Blossom een man is. Wanneer zijn vader in de serie vertelt dat ze het allemaal niet konden geloven, reageert KJ met de woorden: “Ik denk dat hij het zelf niet eens kon geloven”. Oops!

Maar dat is niet het enige, er blijkt namelijk nog iemand dood te gaan. Volgens KJ’s collega Lili Reinhart, die Betty Coopers speelt, komen we daar snel genoeg achter. “Er komt nog een mysterie bij, dat in de laatste aflevering te zien zal zijn.”

En daarmee lijkt deze theorie officieel verleden tijd te zijn, of zit er nog een addertje onder gras?

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: YouTube, Riverdale

Laatste nieuws