Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Deze Temptation Island-beelden zag je niet op tv

Heb jij de aflevering van het laatste van Temptation Island al gezien? – Spoiler alert! – Dan weet je dat het absoluut geen gezellig weerzien was. Jolien smeekte Herbert om haar te vergeven (terwijl zijn naar eigen zeggen alleen heeft gezoend en hij de lakens deelde met verleidster Saartje), Niels was woedend op Rosanna, Merijn was helemaal klaar met Lisa en ook Lize en Jefferson hoeven elkaar de komende tijd even niet te zien.

We zagen dat de ‘stellen’ vlak na het kampvuur met een busje richting het vliegveld reden, maar al snel was de aflevering weer afgelopen. De grote vraag is dan ook: wat hebben de deelnemers allemaal besproken tijdens die rit? Gelukkig deelde zender VIJF een filmpje met de beelden die we niet zagen op tv (maar die je waarschijnlijk wel héél graag wil zien!). Bekijk de beelden hier!

Een bericht gedeeld door VIJF (@zovijf) op

Teen Mom-sterren vertellen wat ze écht van elkaar vinden

Dat het niet altijd koek en ei is tussen de cast van het MTV-programma Teen Mom, is geen geheim meer. Maar nu er weer een nieuw seizoen aan zit te komen, besloten de dames wel heel duidelijk te zijn over de relaties met hun co-sterren. Misschien iets te eerlijk? Ai!

Candice en Alessandra gaan topless

Poseren in lingerie of bikini is niets nieuws voor Candice Swanepoel en Alessandra Ambrosio, maar dit keer gingen de dames een stapje verder. Via Instagram deelde de moeders namelijk een aantal sexy kiekjes van een fotoshoot waarbij zij topless poseerden. “Leuke dag met mijn vrienden. Heb jullie gemist!”, schrijft topmodel Candice bij een foto waarop ze enkel een spijkerbroek draagt en een leren pet op heeft. Zes maanden geleden beviel de blondine van zoontje Anacã, maar daar is niets meer van te zien.

Bron: Vijf, E! News, Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook