Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Monica Geuze reageert op ophef over rijden onder invloed

Het afgelopen weekend scheen de zon volop en was het de ideale dag om op het terras te zitten. Monica Geuze en Fred van Leer verruilden de binnenkant van hun huis dan ook voor het terras van de Harbour Club in Rotterdam. De twee ‘vriendinnen’ proostten erop los en uiteraard werd alles op Instagram vastgelegd. En dat kwam de vlogster erg duur te staan.

2. Doe dit elke keer als je gaat plassen om af te vallen

Plassen: we doen het allemaal. Drink je meer, dan zul je ook vaker moeten plassen dan wanneer je niet veel drinkt. De gemiddelde vrouw gaat 6 tot 8 keer per dag naar het toilet. Maar wat nu als je toiletbezoekjes er ook voor zouden kunnen zorgen dat je af kunt vallen? Jawel, met de one-minute-workout, die je na ieder toiletbezoek even kunt doen, vliegen de kilo’s eraf!

3. Married at First Sight aflevering maakt veel los bij kijkers thuis

Dinsdagavond zaten de kijkers thuis aan de buis gekluisterd voor de zevende aflevering van Married at First Sight. Deze week waren het Johan en Renate, nou ja meer Renate dan Johan, die de tongen flink losmaakten. Te zien was onder meer hoe kandidaat Johan met de grond gelijk werd gemaakt toen hij inbreuk maakte op de privacy van zijn vermeende match Renate.

Laatste nieuws

Zie ook