Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er in Hollywood terwijl jij sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Madonna absoluut niet blij met film over haar

“Niemand weet wat ik heb gezien, niemand weet wat ik heb meegemaakt en wat ik weet. Alleen ik kan mijn verhaal vertellen. Ieder ander die dat probeert is een charlatan en een idioot”, schrijft de wereldster op Instagram. De zangeres laat hierbij weten absoluut niet blij te zijn met een film over haar leven, die op dit moment wordt opgenomen. De film zal vooral over de begincarrière van de Queen of Pop gaan, waarin onder andere haar bekende nummers Holiday en Borderline worden besproken.

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Rechtszaak moeder Michael Jackson geseponeerd

De 86-jarige Katherine spande onlangs een zaak aan tegen haar neef Trent, die zij beschuldigde van ouderenmisbruik, nadat hij jarenlang haar assistent en chauffeur was. Katherine wilde een permanent contactverbod, maar volgens haar advocaten was ze niet goed voorbereid. Volgens TMZ wordt de zaak nog niet definitief gesloten en kan het eventueel op een later tijdstip weer worden opgepakt.

Selena Gomez neemt afscheid van lange lokken

Een paar maanden terug besloot de zangeres haar lange manen, wat deels bestond uit extensions, kort te wieken, maar nog geen halfjaar later heeft Selena alweer voor een nieuwe look gekozen. De Hands To Myself-zangeres heeft weer plaatsgenomen in de kappersstoel en heeft haar lange lokken nu écht veel korter laten knippen. Selena koos dit keer voor een korte bob, wat haar uiteraard weer prachtig staat.

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook