Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Lisa van Temptation Island aan de leugendetector

Lisa Samantha van Temptation Island beantwoord vragen aan de leugendetector.

Zien: Lisa van Temptation Island aan de leugendetector

Onlangs onthulde Temptation Islands Ken nog het een en ander over de veelbesproken realityserie, nu is het de beurt aan Lisa Samantha om te vertellen hoe de vork in de steel zit. Voor de Youtube-serie 'Zie ze liegen' van Concentrate worden pittige vragen gesteld over de gebeurtenissen rondom Lisa in Temptation Island én haar stuk gelopen relatie met Merijn Murk. Ook komen we nu eindelijk te weten wat er echt is gebeurd in de douche met haar en verleider Karim.

Douchescène

Als er gevraagd wordt wie van de twee een groter aandeel heeft gehad in de breuk van Lisa en Merijn antwoordt ze: "Ja, ik vind Merijn natuurlijk. Kijk, ja.. er zijn beeld van mij die natuurlijk niet kunnen, maar ik heb nooit wat fysiek met iemand gedaan. Dus als je echt kijkt naar vreemdgaan, dan vind ik Merijn. Hij zocht een reden om vreemd te gaan", aldus Lisa.

Waarheid

Op de vraag of er iets is gebeurd tussen haar en verleider Karim antwoordt ze duidelijk: "Nee. We waren serieus de verf eraf aan het wassen, maar we waren daar niet alleen. Er waren nog meer deelnemers daar. Echt puur om de verf eraf te wassen!" En de leugendetector bevestigt dit als waarheid, nadat ze vertelt dat zowel Jolien als Giuseppe van partij waren.

Lees ook: Ken onthult waarheid over Temptation Island