Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner onthult waarheid over vriendschap met Bella Hadid

Het model sprak met Mario Testino voor zijn podcast series. Ze onthulde een aantal geheimen over haar vriendschappen met andere beroemdheden. Eén daarvan is dat ze langer vriendinnen is met Bella Hadid, dan met haar oudere zus Gigi. "Gigi en ik werden pas close toen we begonnen met modellenwerk", vertelt ze. "Bella en ik waren op de middelbare school al goede vriendinnen. We spraken al dagelijks af, voordat we beiden werkten. Veel mensen weten niet dat we al zo'n zes jaar vriendinnen zijn."

Scott Disick gespot met nieuwe vriendin

Wie hoop had dat Kourtney Kardashian en Scott Disick ooit nog bij elkaar zouden komen, moet wellicht een traantje wegpinken. Het lijkt er namelijk op dat de hartenbreker toch echt een nieuwe vriendin heeft. De 21-jarige stylist Ella Ross zou de gelukkige zijn. Ze hebben beiden nog niet gereageerd op de geruchten, maar het zou al dik aan zijn.

Kylie Jenner intiem gespot met Travis Scott

Tyga lijkt officieel verleden tijd. Kylie werd al meerdere malen met Travis Scott gespot, maar bleef erbij dat ze vrienden waren. Nu is ze echter intiem gezien met de rapper. De twee genoten van alone time in Miami, waar Travis een optreden had. De tortelduifjes konden niet van elkaar afblijven!