Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Groot geheim van Ed Sheeran verklapt

Het was hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling, maar het gebeurde toch: Russell Crowe heeft verklapt dat superster Ed Sheeran in het geheim is verloofd met zijn vriendin en hockeyster Cherry Seaborn.

In een interview met de Australische radiozender Nova 969 vertelde de 53-jarige acteur dat de zanger regelmatig bij he over de vloer komt op zijn boerderij in Australië. "We kwamen in contact omdat we gemeenschappelijke vrienden hadden. Ed kwam een keer op bezoek om bij te tanken van zijn tour. Zo bloeide er een vriendschap op."

Wanneer de acteur zijn verhaal vervolgt, lijkt het erop dat hij zich verspreekt: "Daarna kwam Ed vaker met zijn verloofde langs." Oeps! Het management van Ed Sheeran was niet bereikbaar voor commentaar. Dat meldt Daily Mail.

Dochters Nicolette van Dam ontmoeten K3

Nicolette van Dam heeft haar dochters de middag van hun leven bezorgd. Ze nam Lola-Lily en Kiki-Kate namelijk mee naar een optreden van K3, waarna een meet & greet volgde. De meisjes zijn in de wolken, zo laat Nicolette weten op Instagram: "En dan sta je ineens oog in oog met je grote idool."

Tooske Ragas ontving kritiek van dochter over zangkunsten

Tooske Ragas laat iedere zondag haar zangkunsten beoordelen door de jury van It Takes 2, maar thuis is de kritiek af en toe een stuk harder. "Mijn kinderen weten dat ik meedoe aan een programma waarin ik liedjes moet zingen en dat vinden ze hartstikke leuk. Maar mijn kinderen zijn bikkelhard hoor", vertelt ze in een interview met Show.

"Ik had net zangles gehad en liet mijn dochter van tien horen wat ik had opgenomen op de mobiele telefoon. Ik was zelf nog wel tevreden over het resultaat, maar mijn dochter oordeelde kritisch: ‘Mam, ik vind het wel mooi hoor. Maar uhm.. waarom zing je eigenlijk als een geit?’ Ze doelde op de vibrato in mijn zang. ‘Dat moet je maar niet meer doen mam.’ En ze had gelijk. Ja, ik heb gezonde critici thuis”, vertelt Tooske lachend.

Bron: Show, Daily Mail Beeld: Instagram