Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Havaianas zoals je ze nog nooit hebt gezien

Deze trendy slippers mogen zeker niet in je koffer ontbreken.

Havaianas zoals je ze nog nooit hebt gezien

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat de zomervakanties geboekt kunnen worden. Naast een leuke bikini en de perfecte strandjurkjes, mogen ook je favoriete slippers niet in je koffer ontbreken. En laat Havaianas nou elk jaar weer dé slipper voor de zomer zijn. Al zul je ze in dit nieuwe jasje wellicht niet herkennen.

Goed doel

De simpel maar oh zo fijn zittende slipper, is al jaren populair en is dan ook favoriet onder de teenslippers. Niet zo heel gek dus dat het merk bovenaan het lijstje van menig designmerk staat voor een samenwerking.

Voor liefdadigheidsinstelling Women for Women International, die zorgt voor vrouwen in oorlogsgebieden die getroffen zijn door de oorlog of een conflict, heeft Havaianas samen met grote namen als Manolo Blahnik en Nicholas Kirkwood de handen ineen geslagen. Er is een unieke collectie slippers ontworpen die op 1 juli geveild zullen worden op de website van Havaianas. En wat zijn ze bijzonder!

Shoppen maarrr

Tot die tijd zijn de klassieke flipflops een prima optie, dus hebben we er een paar voor jou op een rijtje gezet. Je kan ze nou eenmaal niet vroeg genoeg in huis hebben!

Lees ook: Deze populaire sandalen zijn waarschijnlijk al uitverkocht voor de zomer

€35,13 €29,95 €27,03 €27,99 €27,95 €37,84 €25,99 €27,95 €32,43 €29,95

Beeld: iStock