Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

HEMA brengt speciale make-up kwastencollectie voor veganisten uit

100 procent veganproof!

HEMA brengt speciale make-up kwastencollectie voor veganisten uit

Steeds meer mensen besluiten om veganistisch te gaan eten, maar ook de gehele levensstijl wordt steeds populairder. Naast dat je alleen maar veganistische producten mag eten, is het ook de bedoeling dat je zo veel mogelijk veganistisch leeft. De beautyafdeling van HEMA besloot hier ook mee aan de slag te gaan en lanceerde een gehele lijn met alleen maar vegan make-upkwasten.

Veganproof

Of dat je nou een kwast voor je oogschaduw nodig hebt of om je blush mee aan te brengen, een goede kwastencollectie doet echt wonderen voor je make-uplook. Waar de meesten niet zo heel nauw kijken naar de samenstelling van hun kwasten, besloot HEMA speciaal voor hun veganistische klanten een speciale lijn uit te brengen die 100 procent veganproof is. De kwasten zijn namelijk gemaakt van synthetisch materiaal en zonder gebruik van dierenhaar.

De collectie bestaat uit 22 verschillende kwasten, waarbij je als veganist je hart kan ophalen. De nieuwe kwasten zijn sinds deze week verkrijgbaar bij alle HEMA filialen én online.

Lees ook: Meisje met syndroom van Down schittert in HEMA-folder

Beeld: iStock