Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw draagt elke dag vijf elastiekjes om haar pols om bijzondere reden

Vrouw draagt elke dag vijf elastiekjes om haar pols om bijzondere reden

Het zit vaak verscholen tussen een rits aan armbanden, maar een elastiekje zit in de meeste gevallen vaker om je pols dan in je haar. Kelly Holmes gebruikte de haaraccessoires om een hele andere reden en droeg er elke dag maar liefst vijf om haar pols.

Discussie

De vrouw deelde op haar blog het verhaal achter haar elastiekjescollectie, wat al snel resulteerde in veel reacties. Doordat ze vaak boos werd wanneer ze in een discussie met haar dochter belandde, bedacht ze een trucje om dit voortaan onder controle te houden. En daar had ze een aantal elastiekjes bij nodig…

Trucje

Het trucje is dan ook als volgt: elke keer dat Kelly merkte dat ze boos begon te worden, verplaatste ze een elastiekje naar haar andere pols. Dit elastiekje mocht alleen weer terug naar de ‘oorspronkelijke’ pols, als ze daarvoor iets goeds had gedaan voor de kinderen. “Een paar maanden later werkt het nog steeds heel goed. Ik kan veel beter omgaan met mijn kinderen en ben veel rustiger”, vertelt Kelly op Facebook.

Ze merkte dan ook dat het elke dag haar doel was om alle elastiekjes weer om dezelfde pols te dragen. Volgens Kelly dus het perfecte trucje voor een gezelligere moeder, al is het volgens een andere vrouw niet alleen geschikt voor wanneer je kinderen hebt. “Dit werkt niet alleen bij kinderen, maar in elke relatie”.

Lees ook: Waarom je festivalbandjes écht niet om moet houden

Bron: Libelle Beeld: iStock