Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Tweeling Sharon en Esmee uit EOTBDD krijgt eigen realityserie

Ze werden in één klap bekend door hun opmerkelijke uitspraken in Ex On The Beach Double Dutch, maar wie dacht nu voor eens en altijd van de tweeling uit Maaskantje af te zijn, heeft het toch echt mis. Sharon en Esmee krijgen namelijk hun eigen serie op MTV, die vanaf eind augustus te zien zal zijn. De spraakmakende zussen worden door de televisiezender op vakantie gestuurd, al hebben de meiden zelf nog geen enkel idee waar ze naar toe gaan. “We hopen dat we in een of ander luxe hotel zitten. all-inclusive met alles erop en eraan.” Het is overigens niet het enige wat de zussen de komende periode gaan doen. Eerder maakten ze al bekend samen te gaan vloggen om zo hun fans een kijkje in hun leven te geven.

Yolanthe Cabau-Sneijder verwelkomt nichtje

De familie van de presentatrice heeft er weer een aanwinst bij, nu haar oudere broer Christian trotse vader is geworden van dochtertje Celine. Yolanthe’s broer en zijn kersverse gezinnetje wonen al een tijdje in Stockholm, waar zijn vrouw Cornelia vandaan komt. De moeder van Yolanthe heeft inmiddels een kiekje van haar kleindochter op Facebook gedeeld. En wat is het een schatje!

Moddergooien tussen Michael van der Plas en Rolf Tangel gaat verder

De strijd tussen Barbie’s nieuwe vriend Rolf en haar ex-man Michael is nog lang niet over. In de nieuwe Story doet Rolf een boekje open over zijn nieuwe leven met de blondine. “Als je weet wat hij allemaal over mij heeft gezegd, dan vind ik dat ik het nog netjes houd. Heel Scheveningen en Den Haag zijn opgelucht dat hij verdwenen is.” De voormalige pornoster wil dan ook niks meer van Michael weten. “Michael is in mijn ogen niet meer dan een waxinelichtje en iedereen weet dat je die dingen moet vervangen als ze zijn opgebrand.” Ook wil Rolf graag nog even wat kwijt over de nieuwe ‘carrière’ van de ex-man van zijn vriendin. “Michael zegt zoveel wat niet klopt. Volgens mij moet hij een sprookjesboek gaan schrijven. Dat gaat hem beter af dan dat zingen, heb ik de indruk.” Ai!

Bron: Metro, Show Beeld: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook