H&M kondigt de nieuwste designersamenwerking aan

We wachten al tijden met smart op de bekendmaking van de nieuwste designer samenwerking van H&M. 

We wachten al tijden met smart op de bekendmaking van de nieuwste designer samenwerking van H&M en die is vandaag eindelijk bekend gemaakt.

Wie er vooraf gingen

Eerder waren het onder andere Viktor & Rolf, Isabel Marant en Balmain die het hart van menig fashionista sneller liet kloppen. Vorig jaar mocht het Franse modehuis KENZO zich aansluiten in de rij met designersamenwerkingen met het Zweedse modemerk.

Wie o wie?

Hier op de redactie barstte dagelijks de discussie los over de opkomende samenwerking en stelden wij elkaar veelvuldig de vraag: 'Welke designer hopen wij dit jaar te zien?'. Er werd nog met geen woord gerept over wie dit jaar de lucky one was. Tot nu!

*Tromgeroffel*

Vandaag werd bekend gemaakt dat de nieuwe exclusieve designersamenwerking met ERDEM is. De in Londen gevestigde populaire designer die geliefd is bij zowel celebrities als fashion insiders.

“Vanaf het moment dat we met Erdem spraken over de samenwerking, was ik geboeid door zijn visie. Voor ERDEM x H&M heeft hij een betoverende wereld neergezet vol schoonheid, verfijndheid en rijke details. Dit zijn speciale items die je voor altijd wilt dragen", aldus Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur van H&M.

Collectie

Erdem heeft voor H&M een gloednieuwe collectie voor vrouwen ontworpen en voor de eerste keer ooit, een collectie voor mannen. Voor de ERDEM x H&M- collectie reflecteert en herinterpreteert hij designthema's van enkele van zijn beroemdste collecties, waarbij hij prints en stoffen combineert met het verfijnde vakmanschap waar hij zo bekend mee is geworden. ERDEM x H&M is vanaf 2 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op hm.com.

Bekijk de teaser hieronder:

Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws