Dankzij deze tool draag je nooit meer de verkeerde kleur foundation

Het is en blijft een enorme struggle om de juiste foundationkleur te vinden, maar dankzij Lancôme is dat vanaf nu verleden tijd. 

Het is en blijft een enorme struggle om de juiste foundationkleur te vinden, maar dankzij Lancôme is dat vanaf nu verleden tijd.

Heilige graal

De Le Teint Particulier Custom Foundation is vanaf vandaag verkrijgbaar in het Britse warenhuis Harrods. Eerder was deze specifieke foundation enkel verkrijgbaar in Nordstrom-winkels in de Verenigde Staten. De foundation wordt door menig beautyblogger gezien als heilige graal, omdat je nu een foundation koopt dat feilloos matcht met je huidtint.

Innovatief

De machine stelt de kleur samen met behulp van een innovatieve gezichtsscanner om je exacte huidtint te achterhalen, vervolgens wordt er een product (een high-impact, gepigmenteerde formule die ultra licht op de huid is, maar ook longlasting, vrij van olie, geur en parabenen is én veilig voor gevoelige huidtypen) geproduceerd die niet alleen qua kleur goed matcht maar je ook de juiste dekking, finish en hydratatie geeft.

Hebben?

De machine pompt vervolgens je eigen foundation in een luxe witte fles die voorzien is van een label met je naam en kleurreferentie zodat de formule makkelijk opnieuw gemaakt kan worden. Hebben? Voor deze foundation moet je iets dieper in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat! Hij gaat voor £90 pond over de toonbank voor een flesje van 30 ml. Kijk hieronder hoe het precies werkt.

#LTP #leteintparticulier at #Lancôme in #seattle #Nordstrom flagship store.

Een bericht gedeeld door Michelle Font (@michellemariefont) op

Bron: Bazaar

Laatste nieuws