Flashback Friday: Zó zag Blac Chyna er vroeger uit

Kiekjes uit de oude doos van model Blac Chyna

Lees ook

Het is weer #flashbackfriday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan model Blac Chyna.

Carrière

Blac Chyna oftewel Angela Renée White is in het jaar 1988 geboren in Washington D.C. de hoofdstad van de Verenigde Staten. Dat maakt haar 29 jaartjes jong. De beruchte stripper kreeg bekendheid als model vanaf 2010 en speelde in verschillende muziekvideo's van grote Amerikaanse namen zoals rappers Drake en Nicki Minaj. Op de set van de videoclip "Rack City" van rapper Tyga slash ex-lover van Kylie Jenner sloeg de vonk over tussen de twee en al gauw was er een baby op komst. Ze noemden hun baby boy King Cairo, maar twee jaar later strandde hun relatie.

Inmiddels is Chyna voor de tweede keer moeder geworden van een meisje genaamd Dream Kardashian. Haar baby daddy is niemand minder dan de jongste Kardashian-telg waar het niet zo lekker mee gaat op dit moment. De kersverse moeder gaat op dit moment door een moeilijke periode, maar het is niet altijd makkelijk geweest voor Blac Chyna. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad en een moeizame relatie met haar moeder Tokyo Toni. Benieuwd hoe de ex-verloofde van Rob Kardashian er in haar jongere jaren uit zag? Klik dan hier.

Lees ook: Blac Chyna's billen zijn het gesprek van de dag

Bron: Daily Mail Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook