Must-see! Dit park staat vol met piemels

Hi-la-risch!

Lees ook

Het is misschien niet de meest handige plek om met kinderen naar toe te gaan, maar voor de volwassenen onder ons is het zeker de moeite waar. Je kijkt in ieder geval je ogen uit…

Park

Nederland loopt wellicht een beetje achter, maar in Zuid-Korea is het een echte hit. Daar bevindt zich namelijk het Haesindang Park, oftewel een park vol met gigantische piemels. Enne, dan bedoelen we ook echt all over the place.

Hoewel het idee misschien te hilarisch voor worden klinkt, heeft het echte verhaal achter park een wat minder leuke betekenis. Volgens de verhalen zou er namelijk een jonge maagdelijke bruid in de woeste zee zijn verdronken, waardoor er geen vis meer te vangen was.

Offer

Daar kwam uiteindelijk verandering in toen een visser klaarkwam in de zee en de vissen hierdoor weer terugkwamen. Het Haesindang Park is dan ook als een soort offer voor de zee bedacht, zodat niet elke visser zijn behoeftes in de zee doet.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn en een kiekje willen nemen? Het enige wat je hoeft te doen is nu een ticket naar Zuid-Korea boeken. Enjoy!

Lees ook: 6 Dingen die mannen stiekem met hun penis doen

Bron: Colourful Rebel Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook