Deze vliegtuigmaatschappij brengt je voor bijna niks naar New York

New York, here we come!

Lees ook

Een stedentrip naar New York is voor veel vrouwen een droom, maar helaas is het prijskaartje wat er aan vastzit niet altijd iets wat je budget toelaat. Prijsvechter Primera Air gaat daar nu verandering in brengen, waardoor jij straks voor een klein bedrag naar the city that never sleeps kunt vliegen.

Koopje

Erg veel luxe hoef je niet te verwachten, maar voor wie niet te veel geld kwijt wil zijn, is dit de ideale manier om voor een zacht prijsje naar New York te vliegen. De vliegtuigmaatschappij biedt je namelijk al een retourtje aan voor slechts 315 euro en dat is op zijn minst een koopje te noemen.

Voor dat bedrag heb je overigens wel alleen de vliegreis, dus eten, drinken en eventuele ruimbagage worden extra in rekening gebracht. Ook vliegt de maatschappij van Londen naar New York, dus dien je nog wel een ticket naar Londen te boeken. Maar hé, ook dat kun je met een beetje goed zoeken best voor een leuke prijs op de kop tikken.

De vliegtuigen van de maatschappij hebben trouwens wél Wi-Fi aan boord, dus tijdens de vlucht hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Enne, daardoor zie je die opgetrokken knieën en krappe stoelen wel door de vingers, toch?

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook